Rotaryclub Bloemendaal Caprera presenteert de 5e 

HomeSession, met Raoul Michel

Vrijdag, 5 april

Tijd: 20:00 uur

Locatie: Zocherlounge Bloemendaal

Kaartjes:
€ 20,- per persoon, inlcusief welkomstdrankje en hapjes.

Kaartverkoop:
Bestel je kaartje(s) veilig online via de ticketservice van IkBenAanwezig.

Het Goede Doel:
De gehele opbrengst komt ten goede van “De Depressie Vereniging”.

RCBC HomeSession 
De HomeSessions zijn een initiatief van Rotaryclub Bloemendaal Caprera.

HomeSessions zijn mini-concerten, cabaret-voorstellingen of lezingen en worden georganiseerd om op een vrolijke manier geld in te zamelen voor goede doelen.

STEUN HET GOEDE DOEL – KOM OOK!

De artiest

Raoul Michel
Voor Raoul Michel (1987) is muziek de fundering waar hij altijd op kan bouwen. De zanger-gitarist en songwriter uit Haarlem had een bewogen jeugd waarin muziek het enige houvast was. De rol die muziek al van jongs af aan speelt in zijn leven, zorgt voor een enorme drive om als muzikant te slagen. Eerst op het conservatorium, later als gitarist bij o.a. Candy Dulfer, Waylon, Boris en Jennie Lena. Met de EP Welkom in de wereld debuteert hij als soloartiest. Geïnspireerd door o.a. Damien Rice en Maarten van Roozendaal staat de zeggingskracht voorop in liedjes over niet krijgen wat je wilt, voor harde feiten komen te staan en genieten van het moment, omdat je nooit weet of het ooit nog terug komt …
www.raoulmichel.com

RCBC steunt met deze Homesession de pressievereniging

Het goede doel

De landelijke Depressie Vereniging
De Depressie Vereniging is de patiëntenvereniging van en voor mensen met een depressie en hun naasten. Zij streeft naar een samenleving waarin mensen met depressieve klachten openheid, begrip en (onderlinge) steun ervaren om te kunnen blijven participeren in de samenleving.
RCBC heeft samen met de artiest besloten deze vereniging te steunen met de opbrengst van deze HomeSession.
Voor meer informatie zie: www.depressievereniging.nl

De locatie

Zocherlounge
Zocherlounge is een stijlvolle en sfeervolle locatie voor verhuur en cultuur in het mooie groene Bloemendaal. Wij hebben verschillende ruimtes beschikbaar voor culturele, feestelijke, plechtige en zakelijke activiteiten. De Zocherlounge biedt ruimte voor grotere feesten, vergaderingen, presentaties en trainingen. 

Aan de rand van de duinen, gelegen in Park Brederode staat het gerestaureerde monumentale kerkgebouw uit 1852 van het voormalig Provinciaal Ziekenhuis Bloemendaal. Hierin is de Zocherlounge gevestigd, de perfecte locatie voor ontvangst, conferentie, presentatie of diner.

Meer informatie: zocherlounge.nl

informatie

Zocherlounge
Zocherlaan 1 2061 KK Bloemendaal

+ 31 23 529 43 44